Visualització de contingut web

Visites guiades

 

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu ofereix la possibilitat de gaudir de visites de divers tipus que permeten conéixer tant el monestir de Sant Miquel dels Reis, com la pròpia Biblioteca Valenciana. A més, recentment s'ha obert un nou espai en el cor, l'espai Carmen Calvo, que també es visitable.   

 

VISITES  PRESENCIALS AL MONESTIR DE SANT MIQUEL DELS REIS

Grups: Els dimarts de matí a les 10, 11 ó  12 hores, es poden concertar visites per a grups.  

Famílies, xicotets grups i ciutadans individuals: els dissabtes,  diumenges i els festius més avall indicats, podran unir-se a les visites de les 12 h (en valencià) i de las 13 h (en castellà). Estes visites NO precisen reserva.

Durant el 2024, es podrà gaudir d'aquesta modalitat de visita durant els següents festius

22 de gener (Sant Vicent Màrtir), 19 de març (Sant Josep), 28 d'abril (Dijous Sant), 29 d'abril (Divendres Sant), 1 de maig (Dia del Treball), 24 de juny (Sant Joan), 15 d'agost (Dia de la Verge), 9 d'octubre (Dia de la Comunitat Valenciana), 12 de octubre (Festa Nacional d'Espanya), 1 de novembre (Tots Sants), 6 de desembre (Dia de la Constitució) i 8 de desembre (Immaculada Concepció). 

RESERVES: Les visites dels dimarts s'hauran de reservar al telèfon 96 198 3400 (de dilluns a divendres, de 9 a 13 h. i de 16 a 18 h.  Agost, sols de matí). Les visites de dissabtes, diumenges i festius NO precisen reserva.  Actualitzat

 

VISITES PRESENCIALS A LA BIBLIOTECA VALENCIANA

La Biblioteca propiamente dita pot ser visitada durant la Jornada de Portes Obertes (29 de setembre) o per petició expressa mitjançant el correu bv@gva.es.

 

 

 

 

ESPAI CARMEN CALVO  Nou

Des del 15 de juny, el monestir de Sant Miquel dels Reis disposa d'un nou espai: l'Espai Carmen Calvo, que es podrà visitar de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. El visitant haurà d'indicar a Informació el seu dessig de conéixer aquest espai i serà acompanyat en la seua visita.

A més, aquest espai forma part de les visites habituals de caps de setmana o dimarts de matí organitzades des de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.

Més informació: catàleg [pdf]

 

 

VISITA VIRTUAL

També pot visitar l'edifici i la Biblioteca mitjançant una visita virtual [requereix Flashplayer]

 

 

 

 

VISITA TEATRALITZADA

En ocasions especials, es realitzen visites teatralitzades, una forma amena i divertida de conéixer la historia de l'edifici i  la Biblioteca.

 

 

 

GUIES DIDÀCTIQUES

A més, per a un millor aprofitament de les visites es disposa de les següents guies didàctiques:  

     - Primària

     - Secundària i formació d'adults