Guia de recursos de la Biblioteca Valenciana: Teatre

« Ves enrere

Dones en la Biblioteca Valenciana

Dones en la Biblioteca Valenciana

 

 

 

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu porta temps desenvolupant iniciatives que facen visible el treball cultural de les dones.  En aquesta línia ha portat a terme exposicions, com la dedicada a les figures de  Guillermina Medrano i María Moliner i la seua contribució a la democratització de la cultura  o Dones i cultura escrita, s'ha elaborat una guia de recursos sobre les dones impressores en la història de la impremta valenciana realitzada a partir d'altra de les nostres exposicions i, ara, intentem donar un pas més en aquest sentit oferint un llistat d'escriptores valencianes i un altre, més ample, d'autores valencianes en el camp de les Arts i les Humanitats al catàleg de la Biblioteca Valenciana.

Es tracta d'un treball en construcció perquè implica la revisió de molts registres d'autoritat així com la inclusió de nous registres. Encara no estan totes les que són però aspirem que estiguin totes les que tenen obres a la col·lecció de la Biblioteca.
 
El llistat recull els noms de les autores i remet a les obres de cadascuna d'elles que conservem a la Biblioteca Valenciana.
 
Més endavant voldríem fer el mateix amb les dones dedicades al treball científic.
 

- Enllaç a escriptores valencianes.

- Enllaç a autores valencianes en Arts i Humanitats.