Destaquem

« Ves enrere

Taller: Com escriure una biografia

Taller: Com escriure una biografia


Presentació:

De la mà de l'escriptora i docent María Ángeles Chavarría, el dissabte 25 de maig, aquells que ho desitgen poden iniciar-se en l'escriptura de la biografia.

Coordinació: Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.

Realització: María Ángeles Chavarría

Destinataris:  Qualsevol persona entre 16 i 99 anys interessada en la creació literària (biografia).

Lloc:   Sala de tallers del Monestir de San Miguel dels Reis (Av. de la Constitució, 284, 46019 València)

Data: Dissabte 25 de maig de 2019, d'11 a 13 hores

Duració: 2 hores

Idioma: Castellà

Places: 30 places.

Caràcter: Gratuït.

>> COMPLET<<


Les places es donaran per ordre d'inscripció fins a cobrir l'aforament del taller. 


María Ángeles Chavarría:    

María Ángeles Chavarría (Xèrica, Castelló) és Doctora en Filologia Hispànica per la Universitat de València. Té un Màster en Psicologia i Gestió Familiar, per la Universitat de València, i un màster en Comunicació, Publicitat, Màrqueting i Direcció Comercial, per l'Escola d'Empresa de Madrid.

Té publicats més de quaranta llibres en diversos gèneres, alguns d'ells premiats, entre altres: La mirada de alguien sin importancia (1999), Sintiendo el silencio (2000), Diario de una mujer inquieta (2002), La tercera copia (2004) El anónimo (2005), La tutora (2006), Controla tu tiempo, controla tu vida (2007), Mi padre es un mago. La empresa familiar vista por un niño (2009), Les Xanes (2010), Cómo escribir una biografía (2011), Aventuras Literarias: Las extrañas notas del presidiario (2013), Hablar en público y en privado: las situaciones que nadie te comenta (2013), La eficacia de la Creatividad: Creactívate (2015), Aprende y Crea: Los géneros literarios en Primaria (2016), Aprender Creando: Los géneros literarios en Secundaria y Bachillerato (2016), Cómo enfocar los cambios: Qué te mueve (2017), Cada día una greguería (2018), Musas del aire (2019). I els seus textos estan inclosos en antologies nacionals i internacionals.

Ha format part de la Junta Directiva de l'Associació Valenciana d'Escriptors i Crítics Literaris i de l'Institut d'Estudis Modernistes. Ha intervingut en nombrosos congressos i jornades en l'àmbit cultural, universitari i empresarial, i col·labora com a formadora en el Col·legi de Doctors i Llicenciats i en altres entitats, on imparteix cursos de Comunicació Eficaç, Creativitat, Alt Rendiment i Competències Emocionals.

Actualment compatibilitza la seua labor literària i pedagògica amb la seua activitat com a professora en la Universitat Europea de València.

Blog: mirarconpalabras.com

> Fullet en pdf <