Principal |  Mapa |  E-mail 
Agenda|Exposicions
Calendari | Cursos i Trobades | Exposicions | Notícies | Presentacions
Ir a Menú Principal San Miguel de los Reyes Biblioteca Valenciana Digital
EXPOSICIONSEXPOSICIÓ PERMANENT: LA BIBLIOTECA DELS VALENCIANS. BIBLIOTECA DE BIBLIOTEQUES

Esta exposició pretén donar a conéixer la tasca que realitza la Biblioteca Valenciana, principal centre bibliogràfic de la Comunitat Valenciana: el seu origen, la seua seu, els fons que conserva, els productes i servicis que oferix i les vies d'adquisició de nous documents d'una biblioteca viva que continua ampliant les seues col·leccions i millorant i actualitzant els seus servicis. Més informació: Llibret de mà [pdf].

La secció "La Biblioteca destaca", ubicada dins de l'exposició permanent, estarà dedicada fins a finals de gener de 2018 a Miguel Hernández coincidint amb el 75 aniversari de la seua mort. Esta mostra permet apropar-se a la rica i diversa documentació atresorada per la Biblioteca Valenciana sobre este poeta universal. Veure audiovisual.

Organitza i comissaria: Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.

Col·labora: Subdirecció General de l'Institut Valencià de Conservació i Restauració.

Entrada lliure i gratuïta.

Horari:
-De dimarts a divendres: de 10 a 14 h., i de 17 a 20 h. En agost, només d'obrirà de matí. En Nadal només s'obrirà els dies no festius en horari de matí.
-Dissabtes, diumenges i festius: d'11 a 14 h.
-Festius oberts durant 2017: 22 de gener, 19, 13 i 14 d'abril, 1 de maig, 15 d'agost, 9 i 12 d'octubre, 1 de novembre, 6 i 8 de desembre.

Visites guiades per a grups: prèvia reserva al següent formulari electrònic.

Data: exposició amb caràcter permanent on les peces que es mostren aniran canviant.
Lloc: Sala Permanent del Monestir de Sant Miquel dels Reis (Av. de la Constitució, 284, València).EXPOSICIÓ: EN TEMPS DE GUERRA. PREMSA I INFORMACIÓ

Organitza: Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.

Comissaria: Edelmir Galdón.

Col·labora: Centre Documental de la Memòria Històrica (Salamanca).

Entrada lliure i gratuïta.

Horari:
-De dimarts a divendres: de 10 a 14 h., i de 17 a 20 h. En Nadal només s'obrirà els dies no festius en horari de matí.
-Dissabtes, diumenges i festius: d'11 a 14 h.
-Festius oberts durant el periode: 9 i 12 d'octubre, 1 de novembre, 6 i 8 de desembre.

Visites guiades per a grups: prèvia reserva al següent formulari electrònic.

Veure audiovisual.

Data: Del 27 de setembre de 2017 al 14 de gener de 2018.
Lloc: Sala Capitular del Monestir de Sant Miquel dels Reis (Av. de la Constitució, 284, València).EXPOSICIONS ITINERANTS DE LA BIBLIOTECA VALENCIANA

Després de la seua estància al Monestir de Sant Miquel dels Reis, la Biblioteca Valenciana ofereix a institucions públiques, museus, biblioteques, centres educatius o associacions culturals la possibilitat d'aprofitar la producció gràfica d'estes mostres en itineràncies per tots els racons de la Comunitat Valenciana. Les cessions són gratuïtes, però totes les despeses de transport, instal·lació i devolució van a càrrec de les entitats sol·licitants.

Actualment, estan en circulació les següents exposicions:

1.VICENTE BLASCO IBÁÑEZ, UN VALENCIÀ UNIVERSAL

-Característiques i condicions: document [pdf] - fitxa i elements digitals [online].
-Itineràncies realitzades o previstes: Aldaia (jul.2017), Càrcer (oct.), Paterna (nov.2017), Albal (des.2017), Alfarrasí (gen.-feb. 2018), Puçol (abril 2018).

2. IMAGINARI. EL MÓN DE MIGUEL CALATAYUD

-Característiques i condicions: document [pdf] - fitxa i elements digitals [online].
-Itineràncies realitzades o previstes: Paiporta (nov.2016), Alcàsser (des.2016), IES Misericòrdia-València (gener 2017), Monóvar (abril 2017), Las Naves-València (3 de juny de 2017), Castelló de Rugat (oct.2017), Aspe (nov.-des.2017), Facultat de Magisteri de València (feb. 2018).

3. EL LLIBRE VALENCIÀ

-Característiques i condicions: document [pdf] - fitxa i elements digitals [online].
-Itineràncies realitzades o previstes: Requena (estiu 2015), Vinarós (set.oct.2015), Sagunt (oct.-nov.2015), Oliva (des.-gen.2016), la Vall d'Uixó (febrer 2016), Oriola (març-abril 2016), Dénia (abril-maig 2016), Benigànim (juny-juliol 2016), Torrent (oct.2016), Gandia (nov.2016), Bunyol (abril 2017), Xàbia (maig-juny 2017), Alfarrasí (abr.-maig 2018), Castelló de Rugat (nov.2018).


Sol·licitud: Per a demanar les exposicions, dirigisca un correu a: bvdifusion@gva.es, on indique l'exposició concreta que es demana i les dades de la seua preferència.
EXPOSICIÓ: D'ATZUR I OR. EL SILENCI DELS ÀNGELS

Continguts: descripció i audiovisual

Organitza: Fundació Cultural Capella de Ministrers i Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat.

Patrocina: Sabadell Fundació.

Horari: dissabtes i diumenges, d'11 a 14 h. Nota: el cap de setmana del 16 i 17 de desembre l'exposició romandrà tancada donat que els instruments s'estan utilitzant en el concert del Cant de la Sibil·la.

Entrada lliure i gratuïta.


Tallers i visites guiades gratuïts associats a l'exposició: prèvia reserva amb la Fundació Cultural Capella de Ministrers, mitjançant el correu exposicio_angels@culturalcdm.eu.

Lloc: Cor de l'església del monestir de Sant Miquel dels Reis (Av. de la Constitució, 284, València).