Principal |  Mapa |  E-mail 
Agenda|Cursos i Trobades
Calendari |Cursos i Trobades |Exposicions | Notícies | Presentacions
Ir a Menú Principal San Miguel de los Reyes Biblioteca Valenciana Digital
CURSOS I TROBADES
TALLER ESPECIAL SOBRE FONS FOTOGRÀFICS: PRIMERES TÈCNIQUES
Organitza: Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.

Realització: Didamecum Activitats Culturals.

Destinataris: persones des de 6 a 99 anys.

Contingut: La cianotipia és una tècnica fotogràfica antiga de la que s'obté una imatge de color blau. Els participants usaran el paper amb una emulsió fotosensible amb negatius on dissenyaran el dibuix que servisca per a realitzar la seua postal de Nadal. El revelat es realitzarà amb aigua corrent sense utilitzar elements tòxics i, després del secat, es portaran les seues creacions a casa. A més, durant el taller es donarà a conèixer la figura d'Anna Atkins (1799-1871), una de las primeres dones fotògrafes i la persona que en 1843 va crear el primer fotollibre de la història utilitzant la tècnica de la cianotipia.

El taller de fotografía es troba englobat dins de l'exposició que es pot contemplar estos dies a la sala capitular del monestir de Sant Miquel dels Reis baix el títol Fons Fotogràfics Valencians.

Places: 25 per sessió.

Inscripció: cal reservar mitjançant el telèfon 96 387 4000.

Inclou visita especial per a públic infantil.
Data: 6, 8, 9 i 16 de desembre de 2018 i 4 de gener de 2019, d'11 a 13 h.


MICROTEATRE INFANTIL: EL BON CAPITÀ PIRATA
Organitza: Ajuntament de València. Regidoria de Govern Obert, Participació, Acció Veïnal, Transparència i Auditoria Ciutadana.

Col·labora: Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.

Realització: Rebombori Cultural.

Destinataris: xiquets i xiquetes entre 5 i 10 anys.

Contingut: El capità Colocochino és un pirata que no coneix la dignitat i que menysprea a la seua tripulació. Però les coses canviaran quan trobe un mapa del tresor en una illa perduda de caníbals! Eixe mapa portarà al malvat capità pirata a descobrir un nou país, el país governat per Cochimbamba. Aquest governant es vol jubilar i el poble haurà de decidir quin dels tres candidats li succeirà. Amb aquest conte les xiquetes i xiquets descobriran que hi ha diferents maneres d'entendre el poder i la seua relació amb els ciutadans. Finalment, el poble decidirà qui o quina és el/la governant que més els agrada.

Places: 50 por sessió.

Inscripció: cal reservar mitjançant el telèfon 96 387 4000.
Data: Dissabte, 8 de desembre de 2018, amb dos passes, a les 11 i a les 12 h.
Lloc: Sala d'actes de la Biblioteca Valenciana (Monestir de Sant Miquel dels Reis, Av. de la Constitució, 284, València).


ANIMACIÓ LECTORA 2018-2019
Organitza: Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.

Col·labora: Acadèmia Valenciana de la Llengua i editorial Bromera.

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu organitza una ampla varietat d'activitats encaminades a promoure la lectura i la creació literària, una tasca a la qual hem tingut molt present l'opinió dels seus destinataris, especialment dels docents.
Programa:
1. Tallers: Narrativa, Poesia-periodisme, Fotografia, Còmic, Lectura digital, Teatre i Biblioteconomía. Més informació: pulseu ací. Complet
2. Recitals: Homenatge a Vicent A. Estellés. Més informació: pulseu ací. Complet.
3. Encontres: Gemma Pasqual, María Zaragoza, Joanjo García, Felipe Benítez Reyes, Mercé Climent, Luis García Montero, Isabel Barceló, Maria Jesús Bolta, Vicent Dasí, Jordi Raül Verdú i Rosa Montero Places disponibles per a alguns autors. Més informació: pulseu ací.
4. Club de lectura de Sant Miquel dels Reis: Kafka, Mary Shelley, Salinger, Shakespeare, Huxley. Més informació i link d'inscripció: pulseu ací.
5. Publicacions: Guia de foment lector "Llegir, tota una aventura". Més informació i link de descàrrega: pulseu ací.
6. Exposició: Imaginari. El món de Miguel Calatayud. Més informació: pulseu ací.
Data: Entre octubre de 2018 i maig de 2019, segons programa.
Lloc: Monestir de Sant Miquel dels Reis (Av. de la Constitució, 284, València).